Buďte kreatívni – Be Creative!

Naša agentúra Soreta-Tampoprint je známa tým, že sa svojim zákazníkom snaží ponúkať inovatívne riešenia, pretože sme presvedčení, že reklamné predmety nemusia byť zďaleka fádne a stokrát opozerané tričká, perá či iné „tradičné“ predmety. Rady vám poradíme, prípadne aj pre vás vyberieme produkt na mieru a pravdaže ho upravíme, potlačíme do podoby, akú si budete priať.

Nebojte sa byť kreatívni

V tom by vám mohla pomôcť kolekcia z našej ponuky Be Creative, kde nájdete tradičné produkty v netradičnej úprave, ale aj zaujímavé novinky, ktorými nepochybne zaujmete.
Be Creative je široká kolekcia s veľmi prispôsobiteľnými predmetmi, k tomu nízke minimálne množstvá odberu a krátke dodacie lehoty. Príjemná kombinácia, čo poviete?
Ak sa vám zapáči rovnomenná potlač Be Creative, v poriadku, no pre všetkých kreatívnejších sú možnosti neobmedzené. Nebránime sa vašim vlastným nápadom na potlače, rovnako tak sme pripravení poradiť a priniesť vlastné predstavy. Najdôležitejšia je pre nás vždy vaša spokojnosť.

Originálne futbalové dresy alebo okuliare s jedinečnou samolepkou

Dnes sa všetci predbiehajú v tom, kto dá luxusnejší, výnimočnejší a často aj najdrahší dar, pričom častokrát je najviac cenená práve originalita. A tá nemusí byť ani finančne náročná.
Radi a pravidelne si zahráte s vašimi firemnými partnermi či zamestnancami futbalový zápas? Áno, podobné aktivity zbližujú a vzájomnej komunikácii pomôžu zvyčajne viac, než siahodlhé rokovania.
V tom prípade máme pre vás skutočne kreatívne riešenie, čo im podarovať tento rok. Pre ešte väčšiu blízkosť si môžete vybrať z ponúkaných dresov, ktoré pre vás potlačíme, čím len budete chcieť. Nápadom a kreativite sa medze nekladú.
Alebo ste zástancom naozaj netradičných darčekových predmetov s kúskom vtipu a recesie? Nielen mladšie ročníky isto ocenia, najmä sa však pobavia, keď im podaruje originálne okuliare s vlastnou samolepkou!

Aj obyčajné predmety môžu byť jedinečné

Ste predsa len konzervatívnejší? V poriadku, aj hrnček na kávu, kľúčenka či podložka pod myš môžu byť jedinečné, stačí sa inšpirovať produktami z katalógu Be Creative, ktoré zaručene kreativitou nakazia vás i všetkých vami obdarovaných.
Tak smelo do toho, vyberajte, vymýšľajte a nebojte sa byť kreatívni!